Τύχη- «βουνό» είχε ένας κτηνοτρόφος που έγινε στόχος ζωοκλεφτών στο Ηράκλειο. Το κοπάδι του σώθηκε χάρη στην… κακοκαιρία, αφού το κλεμμένο αυτοκίνητο των δραστών έμεινε στη λάσπη και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν και να φύγουν άπρακτοι!

Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην περιοχή του Γερακίου, αποκαλύφθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού πήγε στο ποιμνιοστάσιό του και βρήκε τα πρόβατά του δεμένα. Έξω από το μαντρί τους, υπήρχε ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να το ελέγξουν διαπίστωσαν ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του στις 6 Μαρτίου στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάλεσαν συνεργείο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας που πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από το κλεμμένο όχημα και εκτιμούν ότι δεν θα αργήσουν να ανακαλύψουν την ταυτότητα των επίδοξων ζωοκλεφτών και να οδηγηθούν στη σύλληψή τους.

Έκλεψαν ζώα από κτηνοτρόφο στη Λάρισα

Αντίθετα, ένας άλλος κτηνοτρόφος στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός με τον συνάδελφό του. Οι άγνωστοι ζωοκλέφτες που εισέβαλαν στο ποιμνιοστάσιο του 41χρονου και άρπαξαν οκτώ κατσίκια και 20 πρόβατα, δεν έγιναν αντιληπτοί και οι αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη τους.