Στις 21 Φεβρουαρίου 2020, τελικά, θα πραγματοποιηθεί η δίκη για τη δολοφονία του 63χρόνου ναυτικού.Το πτώμα του οποίου άτυχου ναυτικού βρέθηκε σε καταψυκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016.

Βασική κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι η πρώην σύζυγος του θύματος η οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του ναυτικού.

Η δίκη η οποία άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2019 αναβλήθηκε λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του προέδρου του δικαστηρίου που τον αναγκάζει να απέχει αρκετούς μήνες από τις υποχρεώσεις του.

Την ίδια στιγμή, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που υπέβαλε η δεύτερη κατηγορούμενη, η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο σύστησε στην πρώην σύζυγο του ναυτικού τους ανθρώπους που θα τον δολοφονούσαν. Μάλιστα, όπως αναφέρεται κρατούσε το ανήλικο παιδί στο μπαλκόνι την ώρα της δολοφονίας.

Οι δικαστές επέβαλαν στην κατηγορούμενη, η οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 18 χρόνων, τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές στο αστυνομικο τμήμα της περιοχής της και της καταβολής εγγύησης 3.000 ευρώ.