Κατάλληλος για βόλτες και παρέλαση αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου σε ολόκληρη τη χώρα, αν και σε μερικές περιοχές ενδέχεται να βρέξει.

Συννεφιασμένος ο καιρός στην Κρήτη το Σάββατο

Το Σάββατο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στο Αιγαίο 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Πρόσκαιρες νεφώσεις σε Κυκλάδες, Κρήτη και ανατολικά ηπειρωτικά την Κυριακή

Την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Βαθμιαία στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων από τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Δευτέρα 28η Οκτωβρίου

Τη Δευτέρα αναμένεται γενικά αίθριος σε ολόκληρη τη χώρα, ωστόσο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων μέχρι το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.