Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου μία 45χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 45χρονη καθηγήτρια έχασε τις αισθήσεις της στο δρόμο, μετά από μερική ρήξη κοιλιακής αορτής.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν άμεση, ενώ κοντά στη γυναίκα έτρεξε ο εφημερεύον ιατρός του κέντρου υγείας της Ολυμπίας. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο όμως άργησε χαρακτηριστικά να έρθει, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων αλλά και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ολυμπίας Νίκου Ζαρόκωστα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο περιστατικό, έφτασε στο σημείο μετά από 45 περίπου λεπτά. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου στο οποίο όμως ήταν έκτος λειτουργίας η Καρδιο-θωρακοχειρουργική Κλινική.

Επιβλήθηκε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την αντιμετώπιση του περιστατικού με χειρουργική επέμβαση. Κατά τη μεταφορά της και αφού είχαν περάσει περισσότερες από 5 ώρες η γυναίκα κατέληξε. 

Πηγή: Patris News