Αιφνιδιαστική έρευνα σε κελιά στην 5η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ομάδα Αντιμετώπισης Εκνομων Ενεργειών που ανήκει στην Εξωτερική Φρουρά των Φυλακών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στην κατοχή κρατουμένων ένας φορητός υπολογιστής, δώδεκα κινητά, δύο μαχαίρια εμπορίου και πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια. Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία.

Εφοδος στο ψυχιατρείο των φυκαλών

Υπενθυμίζεται πως πριν από τρεις ημέρες είχε γίνει έφοδος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού αστυνομικών επιχειρήσεων στις φυλακές.

Την επιχείρηση οργάνωσε και πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών με την συνδρομή της ΕΚΑΜ και των ΜΑΤ και έγινε έρευνα σε κελιά κρατουμένων, σε τρία από τα οποία βρέθηκαν ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, στο κελί 39χρονου Αλβανού κρατούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων, ένα στιλέτο, 600 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στο κελί ενός Έλληνα βρέθηκαν 5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα και στο κελί Γεωργιανού, ένα γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και επίσης δύο κινητά τηλέφωνα.