Αρνήθηκε κάθε σχέση με έκνομες ενέργειες, υποστήριξε ότι όσα ανέφερε στις τηλεφωνικές του επικοινωνίες ήταν «ψέματα» και δήλωσε απλός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον Νίκο Αποστόλου ο οποίος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως τα όσα ανέφερε στις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του ίδιου και άλλων μελών της Χρυσής Αυγής «ήταν όλα ψέματα, ήταν μία ανοησία», προσθέτοντας χαρακτηριστικά «το έκανα για να δειχτώ, ήταν όλα ψέματα».

Πρόεδρος :Τα έχετε όλα συγκεχυμένα στο μυαλό σας

Κατηγορούμενος : Έκανα ένα λάθος με τον εαυτό μου

Εισαγγελέας: Τοτε γιατι στις συνομιλίες σας φοβοσασταν τη φυλακή

Κατηγορούμενος : Γί αυτό σας λέω, έλεγα ψέματα

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Αποστολου αρνήθηκε οτι γνωρίζει τους κατηγορουμένους Πατέλη και Τσακανίκα, ενω για τον Γιώργο Ρουπακιά ειπε οτι τον γνωριζε πριν την ένταξη του τελευταίου στη Χρυσή Αυγή.

Σε ερώτηση της εδρας για το αν εχει τατουάζ στο σωμα του, ο κατηγορούμενος απήντησε καταφατικά οτι εχει διαφόρους μαιάνδρους, αρνούμενος οτι πρόκειται για σβάστιγγες.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε γιατί λέει στο τηλέφωνο στην πρώην σύζυγό του να καθαρίσει το σπίτι απο φωτογραφίες του Χίτλερ, πτυσσόμενα μαχαίρια, δυναμιτες, υποστήριξε ότι «τα είπε αλλά δεν υπήρχε τίποτα».
Επιπλέον για όσα είχε αναφέρει για τον Παύλο Φύσσα ότι ήταν στοχοποιημένος, οτι τον έψαχναν, οτι είχαν πάει 30 φορές στο Ρεσάλτο γι αυτόν ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι «δεν ισχύει αυτο, δεν προκυπτει απο καπου».
Επίσης, ο 31χρόνος δεν απάντησε στο ερώτημα τι εννοούσε όταν είπε ότι «ο Ρουπακιάς έκανε ένα καλό για το κόμμα».
Η δίκη διεκόπη για την Τετάρτη.