Σήμερα το απόγευμα γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος στο Αίγιο καθώς κηδεύονται γιαγιά και εγγονός, που έχασαν με τραγικό τρόπο της ζωή τους, σε τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από όχημα που οδηγούσε 28χρονος και το οποίο ξέφυγε από την πορεία του, καβαλώντας το πεζοδρόμιο και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Η διπλή κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στις Καμάρες και οι σοροί τους θα βρίσκονται στον ναό από τις 5 το απόγευμα.

Οργή προκαλεί, ωστόσο, η στάση του 28χρονους οδηγού που θέρισε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι και στη συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματά του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο αυτοκίνητο επέβαινε και μια γυναίκα, η οποία έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η απόφαση του εισαγγελέα για τον δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, αφού ο 28χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος την ώρα που ο πατέρας του βρέφους συγκλονίζει για το άδικο χαμό του παιδιού του που πριν από λίγες εβδομάδες είχε βαφτιστεί. «Μην τον αφήνετε ελεύθερο θα κάνω κακό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Μητέρα βρέφους: «Να τον κλείσουν φυλακή»

«Η ψυχούλα μου είχε ανοίξει το κεφαλάκι του, το είδα, το πήρα αγκαλιά, το φίλησα. Και η μανούλα μου… Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν ελεύθερο γιατί θα κάνω κακό, έλεγε συντετριμμένος στην κάμερα ο πατέρας του παιδιού που έχασε και τη μητέρα του στο δυστύχημα. Ωστόσο το Ναυτοδικείο Πειραιά αποφάσισε ο 28χρονος να αφεθεί ελεύθερος προκαλώντας οργή στην οικογένεια των θυμάτων αλλά και ολόκληρη την πόλη.

«Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου, η πεθερά μου…» φώναζε απαρηγόρητη η μητέρα του μωρού. Όπως υποστηρίζει μάλιστα ο 28χρονος ήταν μεθυσμένος.