Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 35χρόνος κατηγορούμενος για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Ο 35χρονος φέρεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πως μαζί με τον αδελφό του τον Οκτώβριο του 2018 εκτέλεσαν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον γνωστό επιχειρηματία.

Η προσαγωγή του 35χρόνου μετά την παράδοση του από τις Βουλγαρικές αρχές στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφοριές, υποστήριξε κατά τη διάρκεια της απολογίας του πως δεν έχει καμία εμπλοκή με τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018.

Μάλιστα φέρεται να ανέφερε πως ούτε ο 31χρόνος αδελφός του έχει εμπλοκή στη στυγερή δολοφονία του Γ. Μακρή. Υπενθύμιζεται πως ο 31χρόνος Βούλγαρος κρίθηκε προφυλακιστέος για την δολοφονία του επιχειρηματία τον περασμένο Απρίλιο και κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου.

«Εγώ και ο αδελφός μου δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη της ανθρωποκτονίας του Γιάννη Μακρή. Μάλιστα, τα στοιχεία της δικογραφίας καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόμασταν καν πλησίον του τόπου τέλεσης κατά την κρίσιμη ώρα, ούτε καν προσομοιάζουμε σωματοτυπικά με τον εικονιζόμενο δράστη στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας» φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, οι πληρoφορίες αναφέρουν πως ο 35χρονος υποστήριξε πως ουδέποτε π ο ίδιος και ο αδελφός του είχαν συναντήσει τον επιχειρηματία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζαμε καν τον Γιάννη Μακρή. Ούτε προέκυψε καθ’ οιονδήποτε τρόπο οποιοδήποτε κίνητρο για να προβούμε στην πράξη για την οποία κατηγορούμαστε».