Απορρίφθηκαν από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου τα αιτήματα εξαίρεσης που είχε υποβάλει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής κατά του συναδέλφου του, ομόβαθμού του, Δημήτρη Δασούλα και της πρώην εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ξένης Δημητρίου. Οι αιτήσεις εξαίρεσεις απορρίφθηκαν ως απαράδεκτες.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, συνεχίζεται η έρευνα για τις καταγγελίες του κ. Αγγελή σχετικά με τις μεθοδεύσεις που έγιναν στην υπόθεση της Novartis από τους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου που ορίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, τους Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη.Οι δύο ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί θα εξετάσουν τις καταγγελίες – αναφορές του συναδέλφου τους σχετικά με την υπόθεση της Novartis καθώς και τις μηνύσεις που είχαν καταθέσει τρία πολιτικά πρόσωπα, οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Παράλληλα, αναμένονται και οι κινήσεις της Εισαγγελίας Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis και την αποτίμηση του φακέλου για τα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα που συνεχίζεται η έρευνα.