Καμιά αλλαγή δε θα δουν το μηχανογραφικό δελτίο που καλούνται να συμπληρώσουν οι μαθητές.

Οι υποψήφιοι πρόκειται να δουν ωστόσο αυξομειώσεις στις βάσεις φέτος, ενώ καλούνται να οριστικοποιήσουν τα δελτία τους έως την Τετάρτη.

Σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» σήμερα, αναμένεται να φτάσουν στο υπουργείο Παιδείας όλες οι απαντήσεις από την πλευρά των διοικήσεων των ΑΕΙ, από τις οποίες η νέα υπουργός Νίκη Κεραμέως ζήτησε την περασμένη εβδομάδα ενημέρωση για το ποια από τα νέα τμήματα τους έχουν εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και ποια δεν έχουν.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα θα παραμείνουν ανοιχτά όλα τα ΓΕΛ της χώρας προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο θα έχουν πρόσβαση στη σχετική σελίδα του υπουργείου Παιδείας μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του Μηχανογραφικού Δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Στο πρώτο επιστημονικό πεδίο, οι βάσεις αναμένεται να σημειώσουν ελαφρές αυξομειώσεις. Στο δεύτερο επιστημονικό πεδίο, θα δούμε τις βάσεις να κινούνται καθοδικά λόγω των δύσκολων θεμάτων σε Χημεία και Φυσική.

Στο τρίτο πεδίο αναμένεται μικρή πτώση ενώ στο τέταρτο επιστημονικό πεδίο θα υπάρξει σταθερότητα και μικρές αυξομειώσεις γιατί τα θέματα είχαν στο σύνολο τους βαθμό δυσκολίας που δεν διαφέρει σημαντικά από τον αντίστοιχο της περασμένης χρονιάς.