Την ενοχή της κατηγορουμένης γαι τη δολοφονία του σωματοφύλακα, συζύγου της, την ώρα κου κοιμόταν στο διαμερισμά τους, στο Αιγάλεω, το 2012, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της αγόρευσης, η εισαγγελέας εμφανίστηκε βέβαιη ότι η κατηγορούμενη τέλεσε και προσχεδίασε το έγκλημα τρεις μήνες πριν τη δολοφονία.

«Η δολοφόνος είχε προμελετησει το εγκλημα. Από τον Μάρτιο τον παρακολουθούσε. Σχεδίαζε την εξοντωσή του. Όπως κάθε δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον τρόπο αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτονο αποτελεσμα» τόνισε η εισαγγελέας.

Παράλληλα πρόσθεσε πως «από τη μετέπειτα συμπεριφορά της φάνηκε ότι είχε προσχεδιασει το έγκλημα, και ήταν αμετανόητη. Κατηύθυνε τα περιστατικά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο.»

Μάλιστα όπως ανέφερε « η κατηγορούμενη γνώριζε ότι μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να φονεύσει τον σύζυγό της».

Από την πλευρά της η κατηγορούμενη υποστηρίζει πως το μοιραίο βράδυ άγνωστος μπήκε στο σπίτι τους από μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα και πυροβόλησε τον σύζυγό της την ώρα που κοιμόταν μόνος του στο κρεβάτι τους.

Εκείνη κοιμόταν μαζί με τους γιους της στο δωμάτιό τους και ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τον γιο της, ο οποίος βρήκε νεκρό τον πατέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η δίκη συνεχίζεται.