Μια υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο διαδραματίστηκε στην Καλαμαριά. Ένας 31χρονος ψυκτικός - τεχνίτης κλιματιστικού είναι ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά, η οποία βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε την Καλαμαριά. Ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε πάει την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της 63χρονης για να επισκευάσει το κλιματιστικό. Για άγνωστους λόγους οι δύο τους λογομάχησαν και τότε ο 31χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα σφυρί.

Την 63χρονη εντόπισε το πρωί της Πέμπτης η κόρης της μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Πασαλίδη.

Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι.

Έκανε κριτική στον ψυκτικό για τη δουλειά του και αυτός θόλωσε


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γυναίκα είχε καλέσει κάποιες μέρες νωρίτερα τον ψυκτικό αλλά η επισκευή φαίνεται πως δεν πήγε καλά. Έτσι, η 63χρονη φερέται να του έκανε υποδείξεις πάνω στη δουλειά. «Θόλωσα γιατί μου είπε ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου» φέρεται να είπε ο 31χρονος στους αστυνομικούς, ο οποίος στη συνέχεια τη χτύπησε με το σφυρί που κρατούσε στα χέρια του.

Τι λένε οι γείτονες

Για μια ευγενική και ήσυχη γυναίκα μιλούν οι γείτονες της 63χρονης. Ήταν χήρα και μεγάλωσε μόνη της τα δύο της παιδιά. Αυτός ήταν και ο λόγος που πούλησε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχε στην ιδιοκτησία της, στη Σαντορίνη.

Η 63χρονη πριν από καιρό είχε πουλήσει μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη και είχε αποκομίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Οι Αρχές που προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας της γυναίκας ερευνούν εάν τα χρήματα αυτά ήταν που παρακίνησαν τον δράστη.

“Παλιά είχε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είχε πεθάνει ο άνδρας της και από τότε το πούλησε και έμενε εδώ. Δεν ασχολούνταν με κάτι”, ανέφερε ένας άλλος γείτονας.

Στο σπίτι της 63χρονης δεν προκύπτουν ίχνη παραβίασης, γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι το θύμα άνοιξε μόνο του την πόρτα.

Έχασε τον άνδρα της από τη νόσο των κλιματιστικών


Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η 63χρονη έχασε τον άνδρα της, ο οποίος ήταν οδοντίατρος, από τη νόσο των Λεγεωνάριων, γνωστή ως νόσο των κλιματιστικών, όπως αποκάλυψε γειτόνισσα της, που τη γνώριζε καλά.