Μια καταγγελία σοκ βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο του διαδικτύου καθώς έγινε γνωστό ότι μαθητές που φοιτούσαν στο εσπερινό ΓΕΛ Χανίων και επρόκειτο να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις δεν κατάφεραν να διαγωνιστούν γιατί δνε τους δόθηκε η άδεια.

Σύμφωνα με κρητικά ΜΜΕ, οι εργοδότες τους όχι μόνο δεν τους έδωσαν άδεια αλλά ούτε καν τους διευκόλυναν με τις βάρδιες, προκειμένου οι εργαζόμενοι μαθητές να καταφέρουν να πάνε στο σχολείο και να γράψουν για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Αυτό καταγγέλλει με ανάρτηση της η Διευθύντρια του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας παράλληλα ότι και οι συνάδελφοι τους στην δουλειά τήρησαν ανάλογη στάση και δεν τους εξυπηρέτησαν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Διευθύντριας:

«Οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ. Χανίων κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπάθησαν όλη τη χρονιά να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές.

Μετά την δουλειά αν και κουρασμένοι παρακολούθησαν τα μαθήματα ενισχυτικής που έκαναν οι συνάδελφοι. Όμως σήμερα μόνο δύο συμμετείχαν στις εξετάσεις.

Δυστυχώς στους υπόλοιπους οι εργοδότες τους δεν τους επέτρεψαν να αλλάξουν βάρδια για να μπορέσουν να δώσουν. Προσοχή, αλλαγή βάρδιας όχι άδεια.

Να επισημάνω ότι την ίδια αρνητική στάση είχαν και οι συνάδελφοί τους. Μόνο ντροπή και οργή γι αυτή την κατάσταση.

Ούτε να σχολιάσω δεν μπορώ…Ντροπή!»