Σημειωτόν κινούνται αυτή την ώρα τα οχήματα στην παραλιακή οδό και στο ποτάμι, καθώς έως τις 8 το πρωί είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, έως τις 8 έχει διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Κων/πόλεως έως το ύψος του Κ.Π.Ι.Σ.Ν.

Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πλήρως στις 10 το βράδυ και έως τότε ο δρόμος θα αποδίδεται στην κυκλοφορία σταδιακά και ανά λωρίδα κυκλοφορίας.

powered by Rubicon Project
Σε ισχύ είναι επίσης πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Καραολή Δημητρίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του κλάδου εισόδου της Καραολή Δημητρίου προς Εθν. Μακαρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Καραολή Δημητρίου – δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου –αριστερά Εθν. Μακαρίου –Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα).


ηξκηξκθιυ

Η κυκλοφορία έχει επίσης διακοπεί πλήρως:

Επί της Λ. Κηφισού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος της εξόδου προς Σ.ΕΙ.Φ. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Λ.Κηφισού – δεξιά κλάδος εξόδου προς Σ.ΕΙ.Φ. – κυκλικός κόμβος Λίμνης Σ.ΕΙ.Φ. - έξοδος Εθν. Μακαρίου –δεξιά Εθν. Μακαρίου- Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα).

Επί της Ομ. Σκυλίτση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του αριστερού κλάδου εξόδου της προς Εθν. Μακαρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Ομ. Σκυλίτση – αριστερά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου και εν συνεχεία:
α) προς Λαμία :αριστερά Καραολή Δημητρίου-δεξιά Πειραιώς –αριστερά παράδρομος Λ. Κηφισού –Λ. Κηφισού
β) προς Γλυφάδα: ευθεία έξοδος Εθν. Μακαρίου - Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα)

Επί της Τζαβέλα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του δεξιού κλάδου εξόδου της προς Εθν. Μακαρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Τζαβέλα και εν συνεχεία:
α) προς Λαμία :αριστερά Καραολή Δημητρίου-δεξιά Πειραιώς –αριστερά παράδρομος Λ. Κηφισού –Λ. Κηφισού
β) προς Γλυφάδα: ευθεία έξοδος Εθν. Μακαρίου - Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα)

Επί του Κυκλικού κόμβου Λίμνης Σ.ΕΙ.Φ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του κλάδου εξόδου της προς Γλυφάδα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: κυκλικός κόμβος Λίμνης Σ.ΕΙ.Φ. -έξοδος Εθν. Μακαρίου –δεξιά Εθν. Μακαρίου - Λ. Ποσειδώνος –παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα).