Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, από τη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του σε κτηνοτροφική μονάδα. Ο φερόμενος ως δράστης, ένας 46χρονος έμπορος κρεάτων που διατηρούσε κι ο ίδιος κτηνοτροφική μονάδα, ομολόγησε ότι έθαψε τον Δημήτρη Γραικό, αλλά αρνείται ότι τον σκότωσε.

 Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον της ε' τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της προσεχούς Τετάρτης.

 Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση, ενώ ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Αποστολίδης, ανέφερε ότι ο εντολέας του υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως του καταλογίζει το κατηγορητήριο. Ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του θύματος ήρθε «πάνω στον καβγά».

 Ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2016, όταν πήγε στα σφαγεία της χαλάστρας. Ο φερόμενος ως δράστης ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει τον κτηνοτρόφο, αρνούταν οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνισή του, έως ότου υπέκυψε στις πιέσεις των αστυνομικών και υπέδειξε το σημείο, όπου είχε θάψει τον επιχειρηματία μαζί με το αυτοκίνητό του.