Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις της οικογενειακής τραγωδίας με την αυτοκτονία του 14χρονου κοριτσιού το οποίο έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο σταθμό του Μοσχάτου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη διατηρούσε σχέση με έναν αρκετά μεγαλύτερό της άνδρα, ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στην ευρύτερη περιοχή όπου διέμενε.

Η μητέρα του κοριτσιού και ο πατριός της χθες κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Η 14χρονη φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από την κατάσταση και σε μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, επάνω της βρέθηκε σημείωμα, το οποίο αναφέρεται «στη μεγάλη της αγάπη, τον Δ.».

 Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οπως είπαν, είδαν την κοπέλα να ασχολείται αρκετά με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα, ένας νεαρός που ήταν φίλος της, έτρεξε προς το σημείο, ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές, πλησίασε τους αστυνομικούς και τους ανέφερε: «Τι έγινε; Η κοπέλα μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

 Για τον απεγκλωβισμό της σορού της 14χρονης, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με οχήματα, ενώ οι γονείς του κοριτσιού, βρίσκονται στον «Ευαγγελισμό» σε κατάσταση σοκ.