Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν αεροσκάφη της συμμαχίας αραβικών κρατών υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας βομβάρδισαν μια συνοικία της πρωτεύουσας της Υεμένης, Σαναά, όπου ζουν συγγενείς του πρώην προέδρου Άλι Αμπντάλα Σάλεχ.

Η επιδρομή, στην οποία τραυματίστηκαν ακόμη τουλάχιστον 60 άνθρωποι, σημειώθηκε λίγο πριν αρχίσουν συνομιλίες στη Γενεύη με στόχο να τερματιστεί ο εμφύλιος στην Υεμένη, στον οποίο έχουν εμπλακεί οι κυριότερες δυνάμεις της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης πετρελαιοπαραγωγικής δύναμης του κόσμου, της Σαουδικής Αραβίας.
Το υεμενίτικο πρακτορείο ειδήσεων Saba, το οποίο ελέγχεται από τους σιίτες αντάρτες Χούδι, μετέδωσε ότι τα περισσότερα θύματα ήταν γυναίκες και παιδιά.

Κάτοικοι είπαν ότι τα αεροσκάφη βομβάρδισαν σπίτια στη Μπέιτ Μαγιάντ, μια συνοικία κοντά στο κέντρο της Σαναά, όπου ζουν συγγενείς του Σάλεχ, ο οποίος έχει συμμαχήσει με τους Χούδι. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, δύο πύραυλοι έπληξαν σπίτια συγγενών του Σάλεχ, ενώ ένας τρίτος πύραυλος έπεσε στο κέντρο της συνοικίας.
Το Σάββατο συγκρούσεις σημειώθηκαν στο Άντεν, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 24 νεκρούς, στη Νταλέα, στη Σάμπουα και στην Αμπιάν.