Εθισμένη με τη δημοσιότητα είναι η γυναίκα που δημοσιοποίησε την επέμβαση που έκανε για να αποκτήσει τρίτο μαστό.

Τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου υποστηρίζουν ότι ο Jasmine Tridevil που το πραγματικό της όνομα είναι Alisha Hessler έχει τραβήξει και στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της λέγοντας ψέματα.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google αποκαλύπτει ότι η Alisha Hessler τον Δεκέμβριο του 2013, είχε ισχυριστεί ότι ένας άντρας με το όνομα Gabriel Urena την ξυλοκόπησε άγρια, με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και να σπάσει τη μύτη της. Παρά τον πόνο της… είχε αναρτήσει αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο:

Στην πραγματικότητα το τρίτο στήθος που υποτίθεται ότι έβαλε για να κερδίσει ένα διαγωνισμό reality στην τηλεόραση είναι φάρσα, hoax όπως ονομάζονται οι ψεύτικες ειδήσεις στο διαδίκτυο.

Παρά τα δεκάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου χρήστες της επιτίθενται και την κατηγορούν ότι λέει ψέματα, εκείνη επιμένει και φωτογραφίζει τις ουλές στο δέρμα της.

Πριν λίγες ημέρες τη συνέλαβαν καθώς επέστρεψε από το Λας Βέγκας στο αεροδρόμιο επειδή είχε κλέψει ένα μαστό από σιλικόνη αξίας 5.000 δολαρίων.

Η Jasmine προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη σύλληψή της έγραψε στο Facebook:

«Τα περιεχόμενα που βρέθηκαν στην τσάντα μου στο αεροδρόμιο ήταν ένα καλούπι από το στήθος μου. Το είχα κάνει στο Λας Βέγκας. Έχω 3 εμφυτεύματα στήθους. Κανένα δεν είναι ψεύτικο. Σύντομα θα σας το αποδείξω».