Άργησαν αλλά τελικά έδωσαν στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ οι γονείς του πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως φαίνεται στο έγγραφο, οι δύο γονείς ως επάγγελμα αναφέρονται ως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, επιτέλους αποκαλύπτεται το σημείο όπου γεννήθηκε ο μικρούλης. Όπως αποδεικνύεται, ο Άρτσι γεννήθηκε στο μαιευτήριο Portland κοντά στο Φρόγκμορ Κότατζ, και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρο της Μέγκαν για έναν τοκετό στο σπίτι της.

Ημερομηνία γέννησης αναφέρεται η 6η Μαΐου, όπως και επισήμως το ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Χάρι περιχαρής στα ΜΜΕ. Ώρα γέννησης είναι οι 5.26 το ξημέρωμα, και βάρος τα 3,260 κιλά.

Μέχρι σήμερα οι γονείς του προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφά τόσο το μέρος όπου γεννήθηκε ο Άρτσι όσο και λεπτομέρειες για το ιατρικό προσωπικό. Αλλά το πιστοποιητικό από το δημαρχείο του Γουεστμίνστερ αποκάλυψε αρκετά σημαντικές πληροφορίες. Το όνομα του βρέφους είναι Άρτσι και όχι Άρτσιμπαλντ, και πως το πρώτο ονομα της μητέρας του δεν είναι το Μέγκαν αλλά το Ρέιτσελ. Επίσης, αποκαλύπτεται ότι η γέννησή του δηλώθηκε 11 ημέρες μετά, δηλαδή στις 17 Μαΐου.