Ένας 22χρονος από το χωριό Novinka, 100 χλμ από την Αγία Πετρούπολη, κατηγορείται για τη δολοφονία του 21χρονου Alexander Popovich.

Ο δράστης κατηγορείται και για παιδεραστία αλλά και απαγωγή ανηλίκου, καθώς φέρεται να διέπραξε το έγκλημα μαζί με μια 12χρονη για την οποία δήλωσε πως "διατηρούσαν ερωτική σχέση".

Οι δυο τους σκότωσαν τον 21χρονο με τσεκούρι, τον διαμέλισαν, μαγείρεψαν μέλη του σώματός του και τα έφαγαν. Οι Αρχές εκτιμούν πως ήρθε σε επαφή με τη 12χρονη και το θύμα τους μέσω διαδικτύου.

Η μικρή κοπέλα είχε χαθεί από το σπίτι της στο Sochi, δέκα μέρες πριν. Η ρωσική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από το σπίτι της φρίκης. Μάλιστα, αναφέρει πως οι δράστες είχαν φάει και το μυαλό του θύματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΑ ΠΛΑΝΑ :


Οι δράστες προσπάθησαν να κάψουν το σπίτι για να αποκρύψουν όλα τα στοιχεία του εγκλήματος, ωστόσο δεν πρόλαβαν καθώς παρενέβη η αστυνομία και συνελήφθησαν. Οι γείτονες είδαν καπνό και ειδοποίησαν τις Αρχές οι οποίες αντέδρασαν άμεσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα από τα ρωσικά media, o Popovich τους είχε νοικιάσει ένα δωμάτιο στην οικία του για να μείνουν για λίγες μέρες.

Ο παιδόφιλος κανίβαλος παραδέχθηκε πως είχε ερωτικές επαφές με τη 12χρονη, ενώ και εκείνη στην κατάθεσή της ομολόγησε τη συμμετοχή της στο αποτρόπαιο φονικό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο 22χρονος παραδέχθηκε ακόμη ότι είχε προσπαθήσει να έρθει σε ερωτική επαφή και με άλλα ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτύου.

Το μικρό κορίτσι αναμένεται να απαλλαχθεί από κάθε κατηγορία λόγω ηλικίας βάσει του συνταγματικού Δικαίου της χώρας. Παρόλα αυτά θα παραμείνει μέχρι να ενηλικιωθεί σε αναμορφωτήριο στην Αγία Πετρούπολη.