Υψηλούς προσκεκλημένους είχε την Τετάρτη ο Λευκός Οίκος: Στην έδρα της προεδρίας των ΗΠΑ φτάνει η... Κιμ Καρντάσιαν για να συζητήσει τις προτάσεις για μεταρρύθμιση στο αμερικανικό σωφρονιστικό σύστημα. 

Ολόκληρη η παραπάνω πρόταση φαίνεται οξύμωρη μόνο αν πλέον ξεχάσει κανείς σε ποια εποχή βρίσκεται. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν αξιόπιστα αμερικανικά ΜΜΕ (μεταξύ των οποίων το CNN ή προηγουμένως το Vanity Fair), η διασημότητα θα έχει προγραμματισμένες επαφές με στελέχη της αμερικανικής προεδρίας, μεταξύ των οποίων και με τον Τζάρεντ Κούσνερ (ο οποίος λύνει και δένει στον Λευκό Οίκο, χαίροντας της πλήρης εμπιστοσύνης του πεθερού του και προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ). 

Με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στην ατζέντα της Κιμ, πέραν του Κούσνερ, δεν βρίσκεται συνάντηση με τον Τραμπ. Αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος (ο Τραμπ είχε συναντηθεί μετά την εκλογή του με τον Κάνιε Γουέστ, σύζυγο της Καρντάσιαν, ο οποίος ήταν εξαρχής ένθερμος υποστηρικτής του - σε αντίθεση με το άλλο του μισό, η οποία είχε δηλώσει την υποστήριξή της στην Χίλαρι Κλίντον). 

Η Κιμ προσέρχεται στο Λευκό Οίκο να δώσει τα φώτα της σχετικά με το αμερικανικό σωφρονιστικό σύστημα κυρίως με φόντο την δραστηριότητά της υπέρ της αποφυλάκισης της Άλις Μαρί Τζόνσον, η οποία έχει περάσει πάνω από 20 χρονια στη φυλακή μετά από καταδίκη για σχετικά μικρής βαρύτητας παράβαση της νομοθεσίας κατά των ναρκωτικών.