Οριακές μεταβολές και μικτά πρόσημα στη Wall μετά την ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου για απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.   Aναλυτικά, ο Dow Jones + 0,01% στις 24.360 μονάδες, o S&P 500 -0,03% στις 2.671 μονάδες και ο Nasdaq +0,02% στις 7.266 μονάδες.  

«Το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογράψω διάταγμα με το οποίο θα επαναφέρω τις κυρώσεις εναντίον του Ιράν», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας λόγο για στήριξη του ιρανικού καθεστώτος σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Χεσμπολάχ, η αλ Κάιντα και άλλες ομάδες που σκοτώνουν και βασανίζουν ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.  

Οι επενδυτές έδειξαν να εστιάζουν και στις καλές επιδόσεις του τραπεζικού τομέα. Όπως ανέφερε στο CNBC, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΤD Ameritrade αν οι συγκεκριμένες μετοχές δεν είχαν αυτή την πορεία θα είχαμε μια πιο αρνητική εικόνα.

Οι μετοχές της JP Morgan και της Μorgan Stanley κατέγραψαν αντίστοιχ κέρδη 1,46% και 1,85%.   Στήριξη παρείχε επίσης και ο τεχνολογικός τομέας με κέρδη από Facebook, Apple και Ιntel.  

Πηγή: Newmoney.gr