Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι διοργανωτές της μεγαλύτερης έκθεσης ηλεκτρονικών του κόσμου (Consumer Electronics Show 2018), που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας, καθώς το κτίριο όπου φιλοξενείται βυθίστηκε για περίπου δύο ώρες στο σκοτάδι λόγω διακοπής του ρεύματος.

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με μεγάλη δόση ειρωνείας από τους επισκέπτες, καθώς το να βρίσκονται στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας του κόσμου και να μη μπορεί να βρεθεί λύση με το ρεύμα επί δύο ώρες, σε μια έκθεση που είχε τίτλο «Έξυπνες πόλεις», ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τα όσα συνέβαιναν εκείνη τη στιγμή.

Οι διοργανωτές απέδωσαν το πρόβλημα στις έντονες βροχοπτώσεις που είχαν προηγηθεί την προηγούμενη μέρα στη συνήθως ηλιόλουστη Νεβάδα και οι οποίες είχαν ως συνέπεια τη βλάβη σε έναν μετασχηματιστή του συνεδριακού-εκθεσιακού κέντρου.

Τα φώτα έκτακτης ανάγκης ενεργοποιήθηκαν στο συνεδριακό-εκθεσιακό κέντρο του Λας Βέγκας και οι μπαταρίες άρχισαν να κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι, αλλά το όλο σκηνικό προκάλεσε πολλά σχόλια στο διαδίκτυο.