Οργή έχει προκαλέσει στη Ρωσία μία γιατρός που έβγαζε selfie με όργανα ανθρώπων που βρίσκονταν στο χειρουργείο. Οι αστυνομικές Αρχές άρχισαν έρευνα εναντίον της νοσοκόμας Άννα Κιμ, η οποία την ώρα που άνθρωποι έχαναν τη ζωή τους στο χειρουργείο ανέβαζε φωτογραφίες σε ιστοσελίδες στα social media αναφέροντας μάλιστα πως έδεναν τους ασθενείς στα κρεβάτια τους.

Το αρρωστημένο της… «χόμπι», καθώς θεωρούσε πως έχει πλάκα να βγάζει φωτογραφίες με ανθρώπους που μόλις είχαν χάσει τη ζωή τους, ή είναι βαριά άρρωστοι, έχει προκαλέσει την αηδία του κόσμου, με την οργή να ανεβαίνει όταν έγραψε σε ένα μήνυμά της πως βοηθούν μόνο όσους ασθενείς θέλουν να βοηθήσουν.

Το φοβερό είναι πως η γιατρός μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου όχι μόνο συνεχίζει να εργάζεται στο νοσοκομείο, αλλά συνεχίζει να ποστάρει ανάλογες φωτογραφίες.

«Μερικοί ασθενείς ξεφεύγουν και τους δένουμε στα κρεβάτια. Αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή», έγραψε σε ένα μήνυμά της.

Η Κιμ δεν είναι η μόνη που έχει προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις. Ένας γυναικολόγος στο Σικτιβκάρ έπραξε το ίδιο κατά τη διάρκεια επέμβασης σε μια γυναίκα, ενώ στο Καζάν η νοσοκόμα Γκουλνάζ Γιαλάλοβα πόζαρε χαμογελαστή κρατώντας τη σπλήνα ενός ασθενούς.

Οι φωτογραφίες παρακάτω είναι πραγματικά σοκαριστικές.

  

 

Πηγή:Daily mail