Τραγικά ήταν τα φετινά Χριστούγεννα για μια οικογένεια που ουσιαστικά ξεκληρίστηκε μετά από πτώση του αεροπλάνου τύπου Cessna 340 που οδηγούσε ο πατέρας της οικογένειας. Ο Τζον Σάνον έχασε τη ζωή του, μαζί και οι δύο κόρες του και ο ένας εκ των γαμπρών του, καθώς και ένας οικογενειακός φίλος, καθώς έχασε τον έλεγχο του αεροπλάνου 50 μίλια μακριά από το Ορλάντο.

Ο Σάνον πήρε τις δύο κόρες του και έναν γαμπρό του με σκοπό να πάνε σε ένα οικογενειακό δείπνο σε άλλη περιοχή της Φλόριντα. Όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τα Χριστούγεννα εξελίχθηκαν σε τραγωδία όταν το αεροπλάνο έπεσε κοντά σε στρατιωτική βάση της Φλόριντα.

Ο Σάνον ήταν 70 ετών, ενώ οι δύο κόρες του Βικτόρια (26 ετών) και Ολίβια (24) σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Σαουθίστερν. Νεκροί είναι επίσης ο γαμπρός του Πίτερ Γουόρθινγκτον (27) και η καθηγήτρια Κρίστια Κλέιτον (32).

Σύμφωνα με τις Αρχές, στην περιοχή επικρατούσε πυκνή ομίχλη και πιθανολογούν πως εξαιτίας της ομίχλης έχασε τον έλεγχο του αεροπλάνου, το οποίο κατά τη σύγκρουση στο έδαφος τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες, με τα θύματα να χάνουν ακαριαία τη ζωή τους.