Ένας ακόμη Αμερικανός του κινηματογραφικού χώρου κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη, παραγωγό, σεναριογράφο και ηθοποιό Μπράιαν Σίνγκερ, ο οποίος κατηγορείται από έναν 17χρονο για σεξουαλική κακοποίηση!

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «X-Men» απολύθηκε πριν μερικές ημέρες από τη βιογραφική ταινία του ροκ συγκροτήματος Queen και χθες αποκαλύφθηκε πως ο Σέζαρ Σάντσεζ Γκάζμαν κατήγγειλε ότι το 2003 του πρότεινε να πάνε βόλτα με γιοτ και τον εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Γκάζμαν, ο Σίνγκερ του είπε πως είναι παραγωγός και ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει ηθοποιός, αρκεί να σιωπούσε για το περιστατικό. Ο Γκάζμαν φοβόταν πως κανείς δεν θα τον πίστευε και χρειάστηκαν να περάσουν 14 χρόνια για να μιλήσει δημόσια για το περιστατικό.

Όπως λένε τα αμερικανικά δημοσιεύματα, το γιοτ όπου έγινε η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν ιδιοκτησίας του Λέστερ Γουότερς, που όπως κατήγγειλε το θύμα στην αστυνομία «συχνά διοργάνωνε πάρτι για νεαρούς γκέι στην περιοχή του Σιάτλ». Εκπρόσωπος του Μπράιαν Σίνγκερ δήλωσε ότι ο σκηνοθέτης αρνείται τους ισχυρισμούς.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης «εξαφανίστηκε» στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Bohemian Rhapsody» στο Λονδίνο, λέγοντας πως έπρεπε να φροντίσει τον γονέα του που είναι άρρωστος και τρεις μέρες μετά ήρθε η μήνυση από τον Γκάζμαν που ζητά αποζημίωση για σοβαρή ψυχολογική, ψυχική και συναισθηματική βλάβη, ντροπή, ταπείνωση και απώλεια της απόλαυσης της ζωής.