Εδώ και λίγες ημέρες, η Disney βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να αγοράσει την Fox. Αυτό έφερε μια ραγδαία άνοδο της τιμής των μετοχών των δύο εταιρειών, που μερικές ώρες αργότερα αποφάσισαν να σταματήσουν τις συζητήσεις για αγορά της δεύτερης. Ωστόσο, σύμφωνα με αρκετά ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών άρχισαν και πάλι.

«Θέλω να ξεκινήσω με μια ζουμερή φήμη που γρήγορα εξαπλώνεται στην πόλη, ότι η Disney προοδεύει ταχύτατα στην κατεύθυνση της φημολογούμενης απόκτησης της Fox. Η εκδοχή που έφτασε στ' αφτιά μου είναι ότι η φατρία Μέρντοχ θα κρατήσει τα τμήματα ειδήσεων και αθλητικών ειδήσεων, με το υπόλοιπο της τηλεόρασης και του κινηματογραφικού στούντιο να πηγαίνει στη Disney» γράφει ανώνυμη πηγή της εταιρίας «Deadline», με τις δύο πλευρές να μη σχολιάζουν την είδηση.

Αρκετοί πάντως είναι ενθουσιασμένοι από την προοπτική μιας τέτοιας συνεργασίας και ειδικά οι φαν των ταινιών της Marvel, καθώς η προοπτική να συναντηθούν κινηματογραφικά οι X-Men και οι Fantastic Four με το Marvel Cinematic Universe της Disney είναι όρατη.