Το ζευγάρι επισημοποίησε τον αρραβώνα του σε τηλεοπτική συνέντευξη, τονίζοντας πως η πρώτη συνάντησή τους ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά, πέρυσι στο Λονδίνο.

Έτσι, όλοι ψάχνουν να βρουν τη μυστηριώδη γυναίκα που γνώρισε το ζευγάρι, με τους «Times» να αναφέρουν πως το πρόσωπο αυτό είναι η σχεδιάστρια μόδας Μίσα Νόνου, αραβικής καταγωγής, που μεγάλωσε στο Λονδίνο. Στο ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο πρώην σύζυγος της Νόνου φοίτησε στο Ίτον, όπως και ο πρίγκιπας Χάρι, με τη σχεδιάστρια να είναι στενή φίλη της Αμερικανίδας συντρόφου του.

Από την άλλη, η «Daily Telegraph αναφέρει πως πιθανότερο πρόσωπο που γνώρισε τους δύο είναι η Βάιολετ φον Βέστενχολτς, η οποία είναι προσωπική φίλη του Χάρι από τα εφηβικά τους χρόνια και εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων για τον οίκο Ralph Lauren, που πέρυσι τον Ιούνιο συνδιοργάνωσε την προώθηση ταινίας στην οποία μετείχε η Μαρκλ.

Ο ίδιος ο Χάρι κράτησε το… μυστήριο σχετικά με το πρόσωπο, λέγοντας πως θα αφήσει τους άλλους να πουν ποια είναι, με τη σύντροφό του να λέει πως είναι σίγουρη πως θα είναι ευτυχισμένη στο πλάι του.

Την Παρασκευή μάλιστα αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως αρραβωνιασμένοι, όπου θα επισκεφθούν φιλανθρωπικές οργανώσεις στο Νότινγχαμ, που επικεντρώνονται στην πρόληψη κατά του AIDS και στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας μεταξύ των νέων.