Σε σοβαρό πρόβλημα για κάθε εταιρεία παραγωγής στο Χόλυγουντ έχει εξελιχθεί το όνομα του Κέβιν Σπέισι.

Υπό τον φόβο να δει μεγάλη ζημιά στις εισπράξεις λόγω του σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης με θύτη τον διάσημο ηθοποιό, η Sony ανακοίνωσε την απόφαση να «κόψει» τον Κέβιν Σπέισι από την ταινία «All the Money in the World» που πρόκειται να προβληθεί τον προσεχή Δεκέμβριο έχοντας μεγάλες βλέψεις για Όσκαρ.

Λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της θα γίνουν νέα γυρίσματα με τον 87χρονο ηθοποιό Κρίστοφερ Πλάμερ να αντικαθιστά τον Κέβιν Σπέισι σε όλες τις σκηνές της ταινίας που εμφανίζεται ο τελευταίος. Η τολμηρή απόφαση ανήκει στον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, ο οποίος πίεσε την Sony για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής και η εταιρεία παραγωγής το δέχθηκε, υπό τον φόβο να χάσει πολλά χρήματα λόγω του σκανδάλου Σπέισι.

Υπό την καθοδήγηση του Βρετανού σκηνοθέτη, τις προσεχείς εβδομάδες οι πρωταγωνιστές της ταινίας Μαρκ Γουόλμπεργκ και Μισέλ Γουίλιαμς θα συμμετάσχουν ξανά στα έκτακτα γυρίσματα για να «κοπεί» ο Κέβιν Σπέισι από το τελικό φιλμ.

Πρόκειται για μία σπάνια κίνηση στο σινεμά, που η εταιρεία παραγωγής όμως θεωρεί απαραίτητη για να «σώσει» την ταινία, με την οποία ευελπιστεί να διεκδικήσει βραβεία Όσκαρ στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία του δισεκατομμυριούχου Τζ. Πωλ Γκέτι (τον οποίο επρόκειτο να υποδυθεί ο Κέβιν Σπέισι), που το 1973 απήγαγαν τον εγγονό του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να πληρώσει τα λύτρα.

Δείτε το trailer: