Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
lkroc4cj5vmvplmmj6j5
Διεθνή

Η Αθηνά Ωνάση έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Αλβάρο

Τι διεκδικεί από τη χρυσή κληρονόμο.

Νέες εξελίξεις υπάρχουν εις βάρος της Αθηνάς Ωνάση, σχετικά με το διαζύγιό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα και τις εκκρεμείς τους υποθέσεις.

Την πρώτη φάση της δικαστικής διαμάχης φαίνεται να έχασε η Αθηνά Ωνάση από τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Η δικαστική απόφαση δεν αφορά τα χρήματα, αλλά το άλογο Cornetto Κ, από το οποίο η Αθηνά είχε αποκλείσει τον Αλβάρο.

Συγκεκριμένα, με τον χωρισμό του, η Αθηνά Ωνάση είχε απαγορεύσει τον Αλβάρο να ιππεύσει τα άλογα που είχαν από κοινού, παίρνοντας έτσι το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο.

Τα βραζιλιάνικα Μέσα είχαν αναφέρει τότε πως όχι μόνο είχε πάρει το άλογο του Αλβάρο, αλλά το είχε δώσει και στον διάσημο αναβάτη Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο πιθανολογείται πως έχει ερωτική σχέση.

Έτσι οι δύο πρώην οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα η απόφαση να δικαιώνει τον Αλβάρο και να υποχρεώνει την Αθηνά να του επιστρέψει το άλογο.

Όπως σχολιάζουν τα βραζιλιάνικα Μέσα, ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα (1996) και το Σίδνεϊ (2000) κέρδισε την πρώτη νίκη του στη δικαστική μάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του, με την οποία υπήρξε παντρεμένος πάνω από δέκα χρόνια.

Το δικαστήριο του Σάο Πάολο έβγαλε απόφαση υπέρ του αθλητή, ώστε να έχει πάλι πρόσβαση στον αθλητικό εξοπλισμό που παρέμεινε στο κέντρο εκπαίδευσης των αλόγων που ίδρυσε με την Αθηνά στην πόλη Valkenswaard της Ολλανδίας.