Μια ακόμα «μυστήρια» υπόθεση βασανίζει τον Λευκό Οίκο και τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο γιος του φέρεται να είχε συνάντηση με μια δικηγόρο από τη Ρωσία για τη χρηματοδότηση των Δημοκρατικών.

Μετά τις πρώτες αποκαλύψεις για την υπόθεση, ο γερουσιαστής Μαρκ Γουόρνερ, κορυφαίο στέλεχος των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας, δήλωσε ότι θέλει «οπωσδήποτε» να θέσει ερωτήματα στον μεγαλύτερο γιο του Ντόναλντ Τραμπ.

«Απολύτως», απάντησε ο Γουόρνερ ερωτηθείς εάν θέλει να μιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ τον νεότερο και οποιουδήποτε άλλου ενδέχεται να ήταν παρών στη συνάντηση ή να έπαιξε ρόλο σε αυτή, συμπεριλαμβανομένου του επιχειρηματία και καλλιτέχνη ο οποίος ζήτησε από έναν σύμβουλο δημοσίων σχέσεων να την κανονίσει.

Κατ’ εντολήν Αζέρου τραγουδιστή η συνάντηση;

Ο σύμβουλος δημοσίων σχέσεων που κανόνισε τη συνάντηση μεταξύ του γιου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και μιας Ρωσίδας δικηγόρου, η οποία φέρεται να έχει στενές σχέσεις με τη ρωσική κυβέρνηση, αποκάλυψε ότι το έκανε κατ' εντολή του τραγουδιστή, συνθέτη και επιχειρηματία Εμίν Αγκαλάροφ, ο οποίος είναι πελάτης του.

Ο Αγκαλάροφ, γνωστότερος ως «Εμίν», κατάγεται από το Αζερμπαϊτζάν αλλά η έδρα του είναι στη Μόσχα.

Ο Ρομπ Γκόλντστοουν στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι ο Αγκαλάροφ του ζήτησε να διευκολύνει μια συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ του νεότερου και της Ρωσίδας δικηγόρου Νατάλια Βεσελνίτσκαγια. Η τελευταία φέρεται ότι ισχυριζόταν πως διέθετε πληροφορίες σχετικές με την παράνομη χρηματοδότηση της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Γκόλντστοουν ανέφερε επίσης ότι η δικηγόρος ξεκίνησε τη συνάντηση κάνοντας μερικά σχόλια για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας. Μετά όμως άλλαξε θέμα και μίλησε για την απαγόρευση υιοθεσίας παιδιών από τη Ρωσία. Σε αυτό το σημείο, ο γιος του Τραμπ τερμάτισε τη συνάντηση.

«Δεν βγήκε τίποτα από αυτή τη συνάντηση και δεν υπήρξε συνέχεια μεταξύ των δύο πλευρών», κατέληξε ο Γκόλντστοουν.