Η 23χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια επέστρεψε στο Μάντσεστερ για μια νέα συναυλία, τα έσοδα από την οποία θα δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της 22ας Μαΐου, όταν ο Σαλμπάν Αμπέντι, στο τέλος της συναυλίας της νεαρής καλλιτέχνιδας στο Manchester Arena, πυροδότησε εκρηκτικά και σκότωσε 22 ανθρώπους, ανάμεσά τους πολλά παιδιά.

Η Ariana Grande επέστρεψε στη Βρετανία την Παρασκευή (02.06.2017) και η πρώτη της κίνηση ήταν να βρεθεί σε ένα από τα νοσοκομεία της πόλης όπου νοσηλεύονται οι επιζώντες της επίθεσης. Ζήτησε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της και τους έδωσε κουράγιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Manchester Evening News, η Γκράντε πήγε δώρα στους νεαρούς φαν της. Μεταξύ τους η 10χρονη Τζέιντεν Φαρέλ- Μαν,η οποία έχει κατάγματα και στα δύο πόδια και φέρει τραύματα από θραύσματα, ενώ μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις.

Η 23χρονη τραγουδίστρια έκανε έκπληξη και στην 14χρονη Ίβι Μιλς, που έχει τραύματα στα πόδια και στο στήθος, καθώς και στην Λίλι Χάρισον, ένα οκτάχρονο κοριτσάκι που επίσης ήταν στη συναυλία της και τραυματίστηκε από την έκρηξη.

Εκτός από τα δώρα, η Γκράντε υπέγραψε στις μπλούζες των θαυμαστών της, έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες και τους χάρισε στιγμής που δεν θα ξεχάσουν. «Κατάφερα να γνωρίσω τη βασίλισσα μου σήμερα. Σ’ αγαπώ Αριάνα Γκράντε», έγραψε στο twitter η 10χρονη Τζέιντεν.

«Η Τζέιντεν καθόταν και παρακολουθούσε τηλεόραση όταν μπήκε στο δωμάτιο. Ήταν έκπληκτη!», δήλωσε η μητέρα της Σάρον στην εφημερίδα. «Νωρίτερα σήμερα (σ.σ. χθες Παρασκευή) την επισκέφθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και μετά μπήκε μέσα στο δωμάτιο η Αριάνα. Ήταν έκπληκτη. Είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της αλλά έγινε ακόμα πιο μεγάλο. Η Αριάνα την αγκάλιασε και της έδωσε ένα φιλί, ήταν τόσο ευτυχισμένη».

Ο πατέρας της Τζέιντεν, Πίτεν Μαν έγραψε για την επίσκεψη της Grande στην κορούλα του: «Αυτό σημαίνει για εμάς περισσότερο απ’ όλα όσα έχουν κάνει οι άνθρωποι αυτή την εβδομάδα. Είμαι τόσο χαρούμενος που ήρθε. Δεν έχω ξαναδεί τη Τζέιντεν τόσο χαρούμενη, ακόμη κι εγώ έβαλα τα κλάματα».

Η Αριάνα Γκράντε βρίσκεται ξανά στο Μάντσεστερ για να δώσει μια ακόμη συναυλία, την "One Love Manchester" στην οποία θα συμμετάσχουν επίσης οι: Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katey Perry, Pharrel Williams, Take That και Black Eyed Peas.

Όσοι βρίσκονταν στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε που έγινε στόχος τρομοκρατικής επίθεσης θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί από τη βρετανική τηλεόραση.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα πάνε στο ταμείο We Love Manchester Fund, το οποίο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις οικογένειες που θρηνούν θύματα από την τρομοκρατική επίθεση.

πηγη Daily Mail