Σάλο, οργή και σφοδρές αντιδράσεις στα social media προκάλεσε το σοκαριστικό βίντεο που ανέβασε μια 16χρονη και το οποίο έχει καταγράψει τον βασανισμό που υπέστη από την ίδια το κατοικίδιο της.

Μάλιστα , η Vitoria Muller και αναγκάστηκε να σβήσει όλα τα προφίλ της στα social media καθώς δεχόταν επιθετικά μηνύματα από χρήστες του που είδαν το βίντεο με την αποτρόπαιη πράξη της, ενώ το hashtag #punaoparavitoria (δηλαδή τιμωρία για την Vitoria) έγινε viral στη Βραζιλία.

Όταν δε την πήγε ο πατέρας της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με σκοπό να απολογηθεί και να τιμωρηθεί για την πράξη της, παραδέχτηκε πως μετά από προτροπές φίλων της έβαλε το ινδικό χοιρίδιο που έχει ως κατοικιδιο μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και το 'έψησε' ενώ βιντεοσκοπούσε το ζώο την ώρα που αυτό ήταν εγκλωβισμένο μέσα στον φούρνο και μετά ανέβασε το βίντεο στα social media.

Λίγο μετά ο πατέρας της ανακοίνωσε πως η κόρη του έχει τιμωρηθεί, έχει μετανιώσει για την πράξη της και ζήτησε και ο ίδιος δημόσια συγγνώμη για την πράξη της.

Το άτυχο ζώο το πήραν οι αστυνομικοί και πλέον έχει μεταφερθεί σε κτηνιατρική κλινική.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο, που δημοσίευσε η βρετανική Metro