Οι διαδικτυακοί ακτιβιστές Anonymous στο τελευταίο ανατριχιαστικό μήνυμά τους τονίζουν πως οι πολίτες θα είναι οι τελευταίοι που θα το μάθουν όταν ξεσπάσει ο πόλεμος ενώ οι κυβερνήσεις είναι έτοιμες για μάχη. Οι Anonymous χρησιμοποίησαν τον χαρακτήρα του Guy Fawkes για να στείλει το μήνυμα της προειδοποίησης σε ένα βίντεο 6 λεπτών. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλαγής φωνής, ο χάκερ που ακούγεται σαν ρομπότ παροτρύνει όσους παρακολουθούν να προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται στη συνέχεια.

«Όλα τα σημάδια ενός επικείμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο είναι επιφανειακά, καθώς κάθε χώρα κινείται στρατηγικά, αλλά σε αντίθεση με τους προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, αν και θα υπάρχουν στρατεύματα εδάφους, η μάχη είναι πιθανό να είναι άγρια, βίαιη και γρήγορη. Θα αποτελέσει επίσης παγκόσμια καταστροφή τόσο στο περιβαλλοντικό όσο και στο οικονομικό επίπεδο», σημειώνει η ομάδα των χάκερ.

Οι Anonymous έχουν αναφερθεί στα στρατιωτικά κινήματα στην περιοχή και επισημαίνουν πως το Πεκίνο προειδοποίησε τους πολίτες που ζουν στη βόρεια Κορέα να επιστρέψουν αμέσως στην Κίνα.

«Αυτός είναι ένας πραγματικός πόλεμος με πραγματικές παγκόσμιες συνέπειες. Με τρεις υπερδυνάμεις να βρίσκονται στο επίκεντρο, τα άλλα έθνη θα εξαναγκαστούν να διαλέξουν πλευρά».

Η προειδοποίηση έρχεται ενώ η Βόρεια Κορέα κρατούσε έναν τέταρτο Αμερικανό υπήκοο, με τον Λευκό Οίκο να χαρακτηρίζει την κατάσταση ανησυχητική.

«Προετοιμαστείτε για αυτό που έρχεται στη συνέχεια. Είμαστε Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε».

Πηγή: Express.co.uk