Να ξεμπερδέψει µια και καλή µε το παρελθόν της και µε ό,τι της θυµίζει τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, είναι αποφασισµένη η Αθηνά Ωνάση, η οποία, µετά το «σπίτι της αµαρτίας», βγάζει στο «σφυρί» και την πολυτελή κατοικία της στο Βέλγιο. Σύµφωνα µε Βελγική ιστοσελίδα, η Αθηνά Ωνάση έχει δώσει εντολή στους νοµικούς εκπροσώπους της να γίνει απογραφή των αντικειµένων του σπιτιού και να εκτιµηθεί το σύνολο της κατοικίας, µε σκοπό την πώληση. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το δηµοσίευµα, η δηµοπρασία και η αναγγελία της πώλησης θα γίνουν µέσω της ιστοσελίδας melase.be. Η Αθηνά Ωνάση, µετά το διαζύγιό της, αλλά και τις απαιτήσεις του πρώην συζύγου της, Αλβάρο, προσπαθεί να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που αφορούν στην κοινή περιουσία τους. Παράλληλα, νοµικοί κύκλοι εκτιµούν ότι αυτό το χρονικό διάστηµα επιχειρεί να ρευστοποιήσει µέρος της περιουσίας της και συγκεκριµένα ό,τι θέλει να διεκδικήσει ο πρώην σύζυγός της ως αποζηµίωση από τον 11χρονο γάµο τους.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο είχαν αγοράσει ένα σπίτι στο Βέλγιο, µια υπερπολυτελή κατοικία, λίγο καιρό µετά τον γάµο τους, όταν ο 43χρονος Βραζιλιάνος είχε αποφασίσει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήµατα ιππασίας. Τότε, το ζευγάρι ήθελε να βρει ένα σπίτι που θα ήταν φυσικά κοντά στο κέντρο προπόνησης του Αλβάρο. Υστερα από αρκετή αναζήτηση, η Αθηνά και ο Αλβάρο κατέληξαν στη συγκεκριµένη βίλα.

Το ζευγάρι τότε είχε πληρώσει 2,5 εκατοµµύρια ευρώ. Η έπαυλη βρίσκεται κοντά στα σύνορα µε την Ολλανδία, σε µία από τις πιο ακριβές περιοχές. Η συγκεκριµένη µονοκατοικία ήταν ιδιοκτησία µεγιστάνα των πετρελαίων, ο οποίος µετακινούνταν µε το ιδιωτικό του learjet και στην περιοχή τον θυµούνται για την απίστευτη συλλογή του µε αντίκες. Στη νέα κατοικία της Αθηνάς Ωνάση τηρούνταν από την πρώτη στιγµή δρακόντεια µέτρα ασφαλείας. Μάταια τότε οι κάτοικοι της µικρής πόλης όπου βρίσκεται η βίλα προσπαθούσαν να δουν ή να πετύχουν στον δρόµο το ζευγάρι. Παράλληλα, το σπίτι βρισκόταν στην κατάλληλη θέση για τις προπονήσεις όχι µόνο του Αλβάρο, αλλά και της Αθηνάς, ενώ και ο στάβλος που διατηρούσε η «χρυσή» κληρονόµος ήταν στην ίδια περιοχή. Ετσι, είχε κοντά της όχι µόνο τον σύζυγό της, αλλά και το ιπποφορβείο που έχει στο Βέλγιο, την ώρα που από εκεί µπορούσε να ταξιδεύει πολύ γρήγορα και εύκολα σε δηµοφιλείς ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Τέλος, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση ανέφεραν ότι είχε φροντίσει η ίδια να προσλάβει τους καλύτερους designers και άφησε τη δική της πινελιά στο σπίτι. Για τα ταξίδια της στην Ευρώπη η Αθηνά είχε τρία πολυτελέστατα αυτοκίνητα. Οι πληροφορίες των Ολλανδών αναφέρουν ότι ήδη έχει βγάλει στο «σφυρί» και αυτά, ξεκινώντας από µια Porsche. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να ζει στο Βέλγιο, αφού και τα άλογά της έχει µεταφέρει και ο Αλβάρο δεν είναι πια στη ζωή της. Η βίλα π ρ ο φ α ν ώ ς της θυµίζει το παρελθόν και µια σχέση που την πρόδωσε.