Σοκ προκαλεί ένα τρομακτικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει καταγράψει την επίθεση που δέχτηκε ένας εκπαιδευτής τσίρκου στο Βιετνάμ από ένα κροκόδειλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπαιδευμένος κροκόδειλος που συμμετείχε στο πρόγραμμα εδώ και πολλά χρόνια πέθανε λίγες ώρες πριν την παράσταση με τους διοργανωτές να αναγκάζονται να τον αντικαταστήσουν με ένα άλλο ερπετό το οποίο όμως δεν είχε την κατάλληλη εμπειρία.

Όταν ξεκίνησε η παράσταση και κάποια στιγμή ο εκπαιδευτής έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στα σαγόνια του κροκόδειλου εκείνος με μια αστραπιαία κίνηση τον δάγκωσε στο πρόσωπο.

Ευτυχώς, λειτούργησαν γρήγορα τα αντανακλαστικά του εκπαιδευτή, ο οποίος με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να ξεφύγει από τα σαγόνια του ερπετού όμως εκείνο τον είχε τραυματίσει σοβαρά.

Στο τσίρκο επικράτησε πανικός ενώ ο εκπαιδευτής προσπαθούσε να περιορίσει την αιμορραγία κρατώντας το πρόσωπο του με τα χέρια του.

Για το περιστατικό πραγματοποιεί έρευνα η τοπική αστυνομία ενώ ο εκπαιδευτής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται  σοβαρά τραυματισμένος.