Μια σπάνια ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Αλέξης Μανθεάκης, φίλος και σύμβουλος της Αθηνάς Ωνάση, σχολιάζοντας το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Ντόντα Ντε Μιράντα Νέτο.

Μάλιστα, ο κ. Μανθεάκης ξεκινάει την ανάρτησή του ζητώντας συγγνώμη από την Αθηνά επειδή μιλάει για την προσωπική της ζωή δημόσια, κάτι το οποίο γενικά αποφεύγει.

«Δεν κάνω αναρτήσεις ούτε έχω δώσει συνεντεύξεις για την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι μια παλιά φίλη που την γνωρίζω από κοριτσάκι και είμαστε πάντα φίλοι. Πρόσφατα, με την ιστορία του διαζυγίου της έχουν γραφτεί, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά, και πάρα πολλά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Γι’ αυτό θα γράψω λίγα λόγια. Ας με συγχωρήσει η Αθηνά» γράφει ο ίδιος.
Στην ίδια ανάρτηση, τονίζει ότι η χρυσή κληρονόμος πήρε τη «ζωή της στα χέρια της» ενώ παράλληλα υπογραμμίζει ότι «την γνωρίζω εδώ και 18 χρόνια και ξέρω ότι είναι πια μια γνήσια Ωνάση, με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, και στον κόσμο τον πρωταθλητών ιππασίας υπερπήδησης εμποδίων, νικάει συχνά, πάντα με τα Ελληνικά χρώματα παγκόσμια αστέρια του αθλήματος και Ολυμπιονίκες. Έχει οργανώσει τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο άγονες Longines Athina Onassis Horse Show, που παρακολουθούνται σε 80 χώρες και που τις βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από το eurosport και φέτος και από το CNΝ».