Ο αρχηγός της οργάνωσης Κλου Κλουξ Κλαν στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε νεκρός σε χαντάκι κοντά σε ποτάμι. Ο Φρανκ Ανκόνα είχε εξαφανιστεί και μετά από αναζήτηση της αστυνομίας, το πτώμα του βρέθηκε από μία οικογένεια που είχε πάει για ψάρεμα.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ο Ανκόνα, ήταν στο σπίτι του, στο Λίντγουντ. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε αναλάβει μία δουλειά εκτός πολιτείας, παρ' ότι οι υπάλληλοί του δήλωσαν στην αστυνομία ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό. Τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί από την Παρασκευή 11/2.

'Οπως μετέφερε το thenationalherald.com, το σώμα του βρισκόταν πεσμένο δίπλα στο αυτοκίνητό του ενώ τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και αναμένεται να αποκαλυφθούν μετά την αυτοψία που θα κάνει ο ιατροδικαστής.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς την ημέρα της εξαφάνισής του, η 51χρονη σύζυγός του ανάρτησε στο διαδίκτυο αγγελία, αναζητώντας συγκάτοικο, καθώς όπως φαίνεται, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Η γυναίκα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, ενώ γίνεται έρευνα και στο σπίτι για τυχόν στοιχεία.