Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό διαφημιστικό σποτ της Adidas, το οποίο αν και έγινε viral, η εταιρία το αγνόησε όταν ο δημιουργός του το είχε στείλει στο τμήμα επικοινωνίας της.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 26χρονος Γερμανός φοιτητής Eugen Merher προσπάθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα δημιουργώντας ένα διαφημιστικό σποτάκι για την Adidas. Αφού το δημιούργησε, στη συνέχεια το έστειλε στην Adidas, ωστόσο, οι υπεύθυνοι του τομέα επικοινωνίας, για λόγους που οι ίδιου γνωρίζουν, το απέρριψαν.

Όμως ο φοιτητής δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, κι κυκλοφόρησε το βίντεο στο διαδίκτυο, με τους αναγνώστες να εντυπωσιάζονται από την συγκινητική ιστορία που είχε εμπνευστεί ο 26χρονος.

Ιστορία του διαφημιστικού σποτ

Στο διάρκειας 1 λεπτού και 40 δευτερολέπτων πρωταγωνιστεί ένας ηλικιωμένος πρώην μαραθωνοδρόμος, ο οποίος ζει μια μονότονη ζωή σε γηροκομείο.

Κάποια στιγμή, ανακαλύπτει μέσα στο δωμάτιό του, τα ταλαιπωρημένα του Adidas , τα φορά και βγαίνει έξω για να τρέξει.

Παρά το γεγονός ότι το προσωπικό προσπαθεί να καταπνίξει τη λαχτάρα του για ελευθερία, κατορθώνει τελικά με τη βοήθεια των υπόλοιπων ηλικιωμένων στο γηροκομείο να δραπευτεύσει και να βρει το χαμόγελό του, φορώντας φυσικά τα Adidas παπούτσια του.