Το πρώην μέλος μίας συμμορίας από την Καλιφόρνια που φυλακίστηκε το 2014 για οπλοκατοχή είδε τη ζωή του να αλλάζει όταν το αστυνομικό τμήμα στο Stockton, όπου προσήχθη δημοσίευσε φωτογραφία του στο Facebook.

Ο λόγος για τον 30χρονο τότε Jeremy Meeks, ο οποίος προκάλεσε φρενίτιδα σε χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο με την ακαταμάχητη γοητεία του.
Ο Meeks, αφού αποφυλακίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με το γραφείο White Cross Management, έχοντας το παρατσούκλι «Hot Felon» που στα ελληνικά σημαίνει «σέξι εγκληματίας».


O 32χρονος σήμερα πρώην φυλακισμένος τα ξαναβρήκε με την εντυπωσιακή σύζυγό του και οι δυο τους μαζί με τα παιδιά τους ζουν σε μία χλιδάτη έπαυλη.

Την ίδια στιγμή ο εγκληματίας με τα υπέροχα γαλάζια μάτια οδηγεί μία Maserati, αξίας μεγαλύτερης από 140.000 ευρώ και δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας αναστάτωση στο γυναικείο πληθυσμό αλλά και σε όσους άνδρες θα ήθελαν να κάνουν τη ζωή του.