Κομψή μέσα στο κόκκινο παλτό της η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Μπέρκσαϊρ. Όμως, οι παρατηρητικοί παπαράτσι είδαν ένα τσιρότο στον αντίχειρά της και δεν είναι η πρώτη φορά

Μπορεί, εκ πρώτης όψεως, η είδηση να μοιάζει αδιάφορη, αλλά, αν κανείς παρατηρήσει με προσοχή φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον σε βάθος χρόνου θα δει ότι τα χέρια της, εκτός από κομψά και περίτεχνα κοσμήματα, τα «στολίζουν» και τσιρότα...

Την ημέρα των Χριστουγέννων η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ παρακολούθησε με την οικογένειά της την λειτουργία στην γενέτειρά της, στο Μπέρκσαϊρ, αφού φέτος ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ προτίμησαν να περάσουν τις γιορτές με τους Μίντλετον και όχι με την βασιλική οικογένεια στο Σάντριγκαμ. Καθώς η Κέιτ έβγαινε από την εκκλησία κομψή μέσα στο κόκκινο παλτό της και κρατούσε από το χέρι την μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, οι Βρετανοί παπαράτσι πρόσεξαν, εκτός από το ζαφειρένιο δαχτυλίδι της και ένα τσιρότο στον αντίχειρά της.

Τον περασμένο μήνα η 34χρονη Κέιτ φωτογραφήθηκε με τσιρότο στο αριστερό της χέρι και όταν ρωτήθηκε δήλωσε ότι είχε τραυματιστεί όταν επισκέφθηκε κέντρο γυναικών στο Γκλόστερ ενώ το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Μερικές μέρες αργότερα η σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας φωτογραφήθηκε πάλι με τσιρότο στο χέρι κατά την άφιξή της στο Άλμπερτ Χωλ, στο Λονδίνο και στις 22 Νοεμβρίου είχε πάλι τσιρότο στον αριστερό της αντίχειρα, όταν εμφανίστηκε σε παιδικό πάρτι στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το 2008 η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε καθώς έφευγε από το κλαμπ Bouji του Λονδίνου με τσιρότο πάλι στον αριστερό της αντίχειρα.