Συνελήφθη ο Βούλγαρος που πριν λίγες ημέρες,  το κλειστό κύκλωμα του μετρό στο Βερολίνο, τον έδειξε να κλωτσά μια γυναίκα στην πλάτη, ρίχνοντάς την από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις που ο 27χρονος Σβετοσλάβ Στόικοβ, διέφυγε στη Γαλλία, όπου κρύφτηκε σε συγγενείς του στη Νίκαια, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Όταν επέστρεψε στο Βερολίνο και επιβιβάστηκε με τη σύζυγό του σε ένα λεωφορείο, κατά τύχη ο οδηγός που ήταν επίσης Βούλγαρος,  τον άκουσε να παραπονιέται για έναν άλλον επιβάτη που μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο. Τότε κατάλαβε ποιος ήταν και σχεδίασε, με τη βοήθεια άλλων επιβατών, να καλέσουν την αστυνομία, η οποία τους περίμενε στο Βερολίνο όταν το λεωφορείο έφτασε.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Βερολίνου, ο 27χρονος δεν αντιστάθηκε στη σύλληψή του, αλλά παραμένει ακόμη ασαφές αν έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στο περιστατικό ή όχι. 

Στο βίντεο - σοκ που είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου και είχε προκαλέσει σάλο, φαινόταν να κλωτσά ανυποψίαστη γυναίκα από πίσω την ώρα που κατέβαινε τις σκάλες μετρό, ενώ κάπνιζε και κρατούσε ένα μπουκάλι μπίρα.

Η άτυχη γυναίκα χτύπησε από την πτώση της στις σκάλες καθώς προσγειώθηκε με το πρόσωπο στα τελευταία σκαλιά.