Η κάνναβη είναι μια ουσία που πολύς κόσμος χρησιμοποιεί, ενώ σε ορισμένα μέρη του πλανήτη η χρήση της είναι νομικά ελεύθερη. Ανάμεσα στον κόσμο που του αρέσει να την καπνίζει, είναι και πολλοί διάσημοι οι οποίοι δεν ντρέπονται για αυτήν την αδυναμία τους.

Διαβάστε παρακάτω για μερικούς αστέρες που δηλώνουν λάτρεις της κάνναβης και το χαίρονται.

 

Natalie Portman: Η όμορφη ηθοποιός είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξη της ότι όταν σπούδαζε στο Χάρβαρντ συνήθιζε να καπνίζει κάνναβη.

Justin Timberlake: Όπως έχει πει σε συνέντευξη του στο Playboy, του αρέσει να καπνίζει κάνναβη γιατί ηρεμεί τις σκέψεις του, ενώ θεωρεί ότι κάποιοι άνθρωποι είναι καλύτεροι υπό την επήρεια της.

Rihanna: Μια ματιά να ρίξετε στον λογαριασμό της στο Instagram, θα καταλάβετε ότι αυτή η κυρία λατρεύει να καπνίζει αυτήν την ουσία. Φαίνεται μάλιστα ότι είχε εθιστεί τόσο, που προσπάθησε να το μειώσει.

Miley Cyrus: Ποτέ δεν έκρυψε ότι της αρέσει αυτή η ουσία και μάλιστα άναψε και ένα τσιγάρο το 2013 στη σκηνή των Europe Music Awards, όπου εμφανίστηκε.

Jennifer Aniston: Φαίνεται ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί στο περιοδικό Rolling Stones ότι της αρέσει η κάνναβη και ότι δεν βρίσκει τίποτα κακό στο να κάνει χρήση της.



πηγ'η: .e-radio.gr