Την τραγική στιγμή κατά την οποία ένας χορευτής στη Ρωσία πεθαίνει πάνω στη σκηνή απαθανατίζει με το κινητό του τηλέφωνο άτομο που βρίσκεται στο κοινό και βιντεοσκοπεί την παράσταση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 48χρονος R. Khusainov, χόρευε πλαισιώνοντας το κονσέρτο Mother's Day στην πόλη Urus-Martan στη νοτιοδυτική Ρωσία. Την ώρα που χόρευε τον παραδοσιακό χορό lezginka ενώ η τραγουδίστρια Liza Akhmatova ερμήνευε ένα τραγούδι της Τσετσενίας, φάνηκε ξαφνικά να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει.

Για λίγα δευτερόλεπτα η Akhmatova συνέχισε να τραγουδά και να χορεύει γύρω από αυτόν όσο εκείνος βρισκόταν στο πάτωμα και το κοινό εξακολουθούσε να ζητωκραυγάζει.

Ωστόσο όταν η Akhmatova κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά έσκυψε πάνω από τον χορευτή ενώ τα υπόλοιπα μέλη του cast ανέβηκαν στη σκηνή για να δουν τι συμβαίνει.

Στο σημείο έσπευσαν γιατροί αλλά ο χορευτής είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή επί σκηνής. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση ο χορευτής είχε στο ιστορικό του μία καρδιακή νόσο και πέθανε από καρδιακή ανακοπή.