Σε κώμα παραμένει μια 33χρονη από τη Βρετανία, λόγω λάθους των τραυματιοφορέων που κλήθηκαν να την παραλάβουν και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όταν η οικογένεια της 33χρονης κάλεσε το ασθενοφόρο για να την πάρει οι τραυματιοφορείς συμβούλευσαν τους συγγενείς της να την αφήσουν πρώτα να ηρεμήσει στο σπίτι της, θεωρώντας ότι είναι μεθυσμένη. Πέρασαν, όμως εννέα ολόκληρες ώρες και η Claire Mozaffari κατέρρευσε μένοντας χωρίς ιατρική βοήθεια, ενώ είχε υποστεί εγκεφαλικό. 

Το επόμενο πρωί και εφόσον η κατάστασή της δεν είχε βελτιωθεί η 33χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο του NewCastle, όπου υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο η Mozaffari παραμένει σε κώμα και πλέον οι οικογένειά της ζητά εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των τραυματιοφορέων που δεν την παρέλαβαν αμέσως για να τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος της αρμόδιας υπηρεσίας για τη λειτουργία των ασθενοφόρων ανέφερε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι η έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη.