Η απιστία του Αλβάρου με καλλονή Ισπανίδα, ήταν τελικά η αιτία του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η οποία επικαλείται δημοσίευμα της Daily Mail, το προσωπικό ασφαλείας της βίλας που αγόρασε πέρυσι η Αθηνά  Ωνάση στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα έπιασε στα πράσα τον Αλβάρο με την ξανθιά Ισπανίδα. Παρά το γεγονός ότι εκείνος τους ικέτεψε να μην πουν τίποτα στη σύζυγό του, οι άνδρες της ασφάλειας της Αθηνάς έσπευσαν να αποκαλύψουν τα πάντα στην Ελληνίδα κληρονόμο, η οποία ετοίμασε την ίδια κιόλας στιγμή τις βαλίτσες της κι έφυγες για την Ευρώπη.

Η πέτρα του σκανδάλου

«Προφανώς πρόκειται για one night stand. Δεν συνέβαινε τίποτα σοβαρό μεταξύ τους», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση, στην Daily Mail. Σύμφωνα με τις φήμες η «πέτρα του σκανδάλου» ακολουθεί τον αδελφό της, που είναι πρωταθλητής της ιππασίας, σε όλους τους διεθνείς αγώνες και βρίσκεται στην παρέα της κόρης του Μπρους Σπρίνγκτιν, Τζέσικας, και της κόρης του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Τζορτζίνα Μλούμπεργκ.

Όπως φαίνεται, πάντως, η Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα έχουν καταφέρει να διαχωρίσουν τα επαγγελματικά από τα προσωπικά τους, καθώς το Σαββατοκύριακο έδωσαν και οι δύο το «παρών» στους αγώνες ιππασίας που φέρουν το όνομά της, στο Σεν Τροπέ.