Σε 6 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ένας νεαρός γύρω στα 20 που ομολόγησε στη γυναίκα του πως είχε βιάσει την κόρη του, τη θετή του κόρη, τον σκύλο της οικογένειας και κοτόπουλα.
Ο νεαρός, όπως έγινε γνωστό σε δικαστήριο της Adeleide, είχε βιάσει την κόρη του όταν ήταν μόλις 3 ετών και πως βίαζε τη θετή του κόρη από τα 9 μέχρι τα 11 της χρόνια όταν κοιμόταν.
Παραδέχτηκε παράλληλα πως είχε κακοποιήσει κοτόπουλα και τον σκύλο της οικογένειας.
"Δεν κάναμε τίποτα λάθος. Τα όμορφα αθώα παιδιά μου δεν άξιζαν να συμβεί τέτοια τρομερή παραβίαση στο σώμα και τις καρδιές τους", ανέφερε η πρώην γυναίκα του σε ανακοίνωσή της.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο νεαρός είχε και στο παρελθόν σεξουαλικές επαφές με σκυλιά. Είχε υπάρξει και ο ίδιος θύμα κακοποίησης αλλά αναζητούσε θεραπεία.

Χαρακτηριζοντας τις πράξεις του αηδιαστικές και ανησυχητικές, ο δικαστής Paul Muscat τόνισε πως φαίνεται αποφασισμένος να κάνει θεραπεία για την αποτρόπαιη και ανώμαλη σεξουαλική του συμπεριφορά. "Είναι επιτακτική ανάγκη ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος περαιτέρω σεξουαλικής υποτροπής".

"Οι παραβάτες θα πρέπει να ενθαρρύνονται να ομολογήσουν και να αποδεχθούν την πλήρη ευθύνη για τις εγκληματικές τους ενέργειες και στη συνέχεια να πάρουν μέτρα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που οδήγησαν στην παραβατικότητά τους".

Πηγή: Metro