Μια νέα σειρά φωτογραφιών που δημοσιοποιήθηκε από τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς του Ισλαμικού Κράτους δημιουργεί ανατριχίλα με το περιεχόμενό της.

Στις φωτογραφίες αυτές, φαίνεται ένα παιδί, όχι μεγαλύτερο από 12 ετών, να κρατά ένα περίστροφο και να σημαδεύει στο κεφάλι έναν κρατούμενο των τζιχαντιστών.

Το αγόρι είναι ντυμένο με τα μαύρα ρούχα των μαχητών, ενώ ο κρατούμενος φορά την πορτοκαλί φόρμα, με την οποία ντύνουν τους αιχμαλώτους τους πριν τους εκτελέσουν οι τζιχαντιστές.

Οι εικόνες προκαλούν σοκ, καθώς το νεαρό αγόρι φαίνεται απολύτως εξοικειωμένο με την διαδικασία, να μην διστάζει καθόλου και να έχει στο βλέμμα του μια αποφασιστικότητα, έως και ενθουσιασμό για τις πράξεις του.

Το Ισλαμικό κράτος αρέσκεται στο παιδομάζωμα μικρών παιδιών απ' όλες τις γύρω περιοχές τα οποία τα εκπαιδεύει σε δύσκολες στρατιωτικές ασκήσεις αλλά και στα όπλα. Στην τρυφερή ηλικία τους τα παιδιά αυτά γίνονται "δολοφόνοι" έχοντας αναπτύξει μέσα τους και την μισαλλοδοξία για τους αλλόθρησκους και την Δύση.