Μία μητέρα από την Γεωργία κάλεσε την αστυνομία και έστησε την σύλληψη του 10χρονου άτακτου γιου της σε ένδειξη... σκληρής αγάπης για να του δείξει πως είναι τα πράγματα στην κοινωνία πιστεύοντας πως θα του σώσει τη ζωή κάποια μέρα με το μάθημα που του έδωσε.

«Ήθελα να τον τρομάξω. Όχι να τον βλάψω», είπε η 33χρονη Chiquita Hill στην Daily News για το τηλεφώνημα που έκανε την Πέμπτη στις αρχές και συνέχισε: «Ήθελα να καταλάβει ότι οι πράξεις μας έχουν συνέπειες».

Το νεαρό αγόρι, αντιμίλησε στη δασκάλα του και όπως σημειώνει η 33χρονη μητέρα «έγινε αγενής και έδειξε ασέβεια».

«Καταλαβαίνω ότι είναι στην προ-εφηβική ηλικία. Θα περάσει από διάφορα στάδια μεγαλώνοντας, αλλά θέλω να το σταματήσει προτού μεγαλώσει κι άλλο όπως η μαμά της... Βαλτιμόρης, Μπορεί να καταλάβω ακριβώς τι είπε. Είναι ο μοναχογιός της», είπε η 33χρονη που έχει άλλα τρία παιδιά.

O 10χρονος στην αρχή δεν πίστεψε τις απειλές της μητέρας του μέχρι που έφτασε στο σπίτι ο αστυνομικός. Αφού συζήτησαν την συμπεριφορά του μετά ο αστυνομικός τον έβαλε στην κλούβα της αστυνομίας για 5 λεπτά και ύστερα τον απελευθέρωσε.

Μάλιστα η μητέρα του αποκάλυψε κάποιες ημέρες αργότερα, ότι η συμπεριφορά του έχει αλλάξει από τότε και η δασκάλα του πια λέει τα καλύτερα για τον μέχρι πρότινος άτακτο 10χρονο.