Μία έφηβη από το Λος ’ντζελες, η 16χρονη Ashlynn Marracino, έστελνε κάθε χρόνο, από το 2010 που πέθανε ο πατέρας της, μπαλόνια  με  επιστολές στον ουρανό για να του πει πόσο της λείπει.

Το νεαρό κορίτσι έγραφε κάθε χρόνο στον πατέρα της, την ημέρα των γενεθλίων του στις 6 Ιανουαρίου.

Φέτος όμως συνέβη κάτι απροσδόκητο. Το μπαλόνι της 16χρονης προσγειώθηκε στα πόδια της Lisa Swisley, μιας ιδιοκτήτριας εστιατορίου στην πόλη Auburn, αφού ταξίδεψε 700 χιλιόμετρα στον ουρανό των ΗΠΑ.

Η Swisley συγκινήθηκε τόσο από την απελπισμένη επιστολή της κοπέλας στον νεκρό πατέρα της και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η Lisa απάντησε στην 16χρονη μέσω μιας σελίδας στο facebook που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να επικοινωνούν χρήστες που κάνουν καλές πράξεις και δείχνουν καλοσύνη προς τους συνανθρώπους τους. Η γυναίκα παρακίνησε και άλλους χρήστες να απαντήσουν στην νεαρή κοπέλα και να της συμπαρασταθούν και πράγματι, όπως αργότερα δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KCBS, η 16χρονη έλαβε από πολλούς ανθρώπους κάρτες συμπαράστασης και πολλά πακέτα με δώρα.

Η νεαρή κοπέλα μιλά τώρα μέσω Skype με την Lisa Swisley, η οποία δήλωσε: «Απευθύνθηκα στην σελίδα Pay It Forward στο Facebook και ζήτησα από τους χρήστες να συνεισφέρουν. Όταν είδα το μπαλόνι να προσγειώνεται στα πόδια μου αποφάσισα ότι έπρεπε κάτι να κάνω».